Terapi hos mig

Psykoterapi til sind, krop og sjæl med plads til hele dig 

Mange af os kommer på et tidspunkt i livet til et sted, hvor man ikke længere kan mærke fodfæste. Det kan have forskellige årsager, så som stress, angst, depression, skilsmisse, tab af en vi holder af, lav selvværd, alkohol misbrug i familien eller egen misbrugsproblematik og mange andre ting. Alt, hvad fungerede ind til nu, virker pludselig ikke mere, koster alt for mange kræfter eller føles simpelthen forkert.

Mærker du dig selv?

Terapi kan hjælpe dig til at finde vejen ind i livet igen, som den du er, med al de kvaliteter du har iboende i dig. Samtidig kan terapi hjælpe at finde accepten for det der er eller har været.

Mit terapeutiske arbejde bunder på et hollistisk syn på mennesket, som en del af noget større, hvor krop, psyke og sjæl hænger naturligt sammen. Jeg tror på, at vi har svarene i os. Nogle gange gemt godt væk.

Fysiske symptomer kan f eks have deres årsag i en psykisk eller følelsesmæssige ubalance. I terapi hos mig går vi sammen på opdagelse efter at finde ud af hvad det handler om. Kroppen husker det vi vil glemme...

Jeg vægter og respekterer det rum der opstår med alle følelser, bevægelser og behov, og vil sammen med dig gå vejen nysgerrig og støttende, i et tempo der føles naturligt for dig. Derfor kan jeg ikke lov dig, at du vil være "fikset" efter x antal sessioner. Typisk vil der dukke nye dybder op, når man bevæger sig ind i sit ubevidste. Dybder, som giver sammenhæng til din problematik og som er en del af vejen.

Det, at vægte rummet betyder for mig at holde rummet. At holde rummet er at gå sammen med dig ind i en rejse uden fordømmelse, forsøg på at fikse eller påvirke resultatet. Det der er, er. Når vi holder rummet, åbner vi vores hjerte, giver ubetinget støtte og dermed mulighed for at kunne slippe kontrol. Derfra bare at kunne være, være med det der er, med det du er.

Mit ønske er, at hjælpe dig til forløsning af tidlige sår, traumer, mønstre og uhensigtsmæssige overbevisninger. Det for at finde ind i kernen af dig, for at finde dine sande kvaliteter til at leve et liv i balance og indre frihed. 

 

Værktøjer og metoder, jeg anvender, individuelt efter behov:

-Samtale, Psykoedukation

-Energiarbejde med fokus på chakraens psykologi

-Kropsterapi til at forløse og bevidstgøre de dybe psykologiske prægninger

-Positionsarbejde mhp. at forløse relationelle konflikter

-livskort, delpersonligheder, internaliserede forældre

-Drømmearbejde, tegneterapi

-Åndedrætsterapi- en dyb metode hvori der indgår høj musik og kropsterapi i en dejlig forening   med åndedrættet inspireret af Stanislav Grof

-systemisk opstilling

-Arbejde med misbrug og afhængighed

-Sorgbearbejdelse

-Arbejde med kærligheds- og par problematikker

-Traumeforløsning via guidede øjen-og kropsbevægelser (TGØK)

 

                                   A look into the divine❤

 

 

 

Del siden