Klientudtalelser


Dejligt sted at komme.

Hilke er en fantastsik terapeut.Man bliver mødt der hvor man er og rummet som den man er. Hilke har hjulpet mig med at skabe en god udvikling og mine børn er super glade for hendes krops- og massage terapi. Hilke får alle de bedste anbefalinger herfra. Hun er absolut et besøg værd- uanset stort eller småt.


C.


Da alt virkede uoverskueligt, og jeg ikke vidste, hvordan jeg skal bringe orden i mit liv, hjalp Hilke mig med at forstå mig selv og min plads i mit kaos. Jeg er glad for de møder vi har hver gang, Hilke er meget jordnær, humoristisk og lige til. Hun udviser rummelighed, varme  og ægthed.  Hun har hjulpet mig i kontakt med mig selv igen, hvor jeg i dag mærker mit behov. Derfra kan jeg gå ned i tempo og øver mig i at sætte grænser.


L.

Min tid hos Hilke har skabt udvikling i min egen tilværelse og tilstedeværelse. At blive mødt lige præcis hvor jeg var udfordret i livet er en kunst i sig selv. Den evne har Hilke. Man får lov til at svinde lidt i tid og sted når man er hos hende samtidig bygges der videre på de problemstillinger man møder i livet.

Tak <3


J.

relationer