om mig

 Jeg er certificeret spirituel integrativ krops- og psykoterapeut fra Tobias-skolen i 2020, som er godkendt som uddannelsessted af Foreningen af dansk psykoterapeuter, FaDP. 

 www.tobias-skolen.dk

Ligeledes er jeg godkendt som Reg. psykoterapeut hos FaDP, som er den eneste beskyttet titel uden for det offentlig finanserede sundhedsvæsen. 

Som Reg. psykoterapeut er jeg kvalificeret til at undersøge og behandle klienter, der henvender sig til mig for at få hjælp.

Reg. godkendelsen stiller en del krav til terapeuter, for at sikre klienten faglighed og professionalitet i et terapeutisk forløb. Jeg går løbende i supervision og egenterapi,  deltager i kurser og følger selvfølgelig foreningens etiske retningslinjer.

 www.fadp.dk 

FaDP er godkendt hos Styrelsen for Patientsikkerhed.


 Jeg er gift, har to børn og er bosat i Kliplev, nær Aabenraa.

Jeg elsker at arbejde med mennesker, og har altid haft dybt respekt og en kærlig nysgerrighed for mennesker med alt det de er. 

I mit terapeutiske arbejde er jeg optaget af, hvad der ligger bagved den enkelte menneskets adfærd, mønster og følelser, når det kommer til udtryk. I terapi ser jeg det som min del, at være støttende, lyttende og anerkenende i processen, som må opstå der. At hjælpe dig til en ny forståelse, integration af nye (genfundende) kvaliteter til mere balance i dig og dit liv.

Inden mit terapeutiske virke har jeg i mange år arbejdet som intensivsygeplejerske.

Jeg har selv en erfaring med at være stressramt og alt det, der medfølger. Angsten for at være svag, ikke slå til, anstrenge sig bare en lille smule mere for at leve op til forventningerne, som nok mest ligger ved os selv. Det var for mig en øjenåbner for, hvordan jeg er i livet, mest fungerende og mindre nærværende, og ikke særlig bevidst om mine usunde mønstre. Det blev til en kæmpe læring for mig. I dag er jeg taknemmlig for at min krop denne gange sagde fra, jeg lyttede ikke til de små signaler og forstået det først, da kroppen virkelig skreg.

Selv var jeg på det tidspunkt ikke god til at række ud efter hjælp, men har senere hen fået en oplevelse af, hvordan det er at blive set, mødt og rummet med alt det jeg er, også det svære og sårbare. Det var hjælpen til en varig forandring i mig.


Aktuelt tager jeg en efteruddannelse til somatisk integrativ traumeterapeut, da traumatisering i sine forskelligeste former altid har haft min stor interesse. 

Du kan læse mere om, hvad traume og traumeterapi er, under:

www.terapi-hilke-tiedemann.dk/Terapi/traume-og-traumeterapi

  


Psykoterapi i Aabenraa
Trivsel, ro, nærvær, balance

We are all broken,

that´s how the light

gets in.

-Ernest Hemingway-